Tacokväll med gänget + lite annat

Glömde blogga igår, förlåt. Hade tacoskväll med några kompisar, 10 stycken, och det blev både lyckat och mindre lyckat. Det misslyckade var att Ivan inte hade rivit osten och att vi varken hade skal eller tortillas, så vi fick inte äta förrän typ 8. Men det lyckade var att vi hade fantastiskt roligt hela kvällen. Till efterrätt skulle alla ha med sig en kaka, otroligt nog tog ingen samma, så det skulle ha blivit 11 sorters kakor men jag tror det blev sju sorter. Efterrätten åt vi föresten inte förän 10 eller 11.
image7image8
Tacosbordet, allt är inte framdukat än...                Med på bilden är inte Saras kladdkaka

När några av de som inte skulle sova över hade stuckit satte vi igång en film, Back to the future 1. Hur kul som helst och uppfinnaren såg verkligen lika galen ut som han var. Efter första filmen lade vi på Back to the future 2 men jag somnade efter halva:( Då var klockan ca halv 4 tror jag.

Morgondagen bestod av städning och brunch. Det var kvar så mycket rester att vi inte ville slänga det och då blev vi ju tvugna att äta upp det.

På kvällen skulle jag, Samme och Pål hålla ett föredrag om rättvisemärkt på Anderstorpskyrkan men ingenting gick som vi ville. Datorn ville inte visa filmen från internet som vi hade tänkt och lampan till OH-apparaten var trasig. Det gick bar endå men det hade gått bättre om tekniken hade velat fungera. Teknikens under...
Efter fördraget for vi hem till Samme och såg på Young Einstein, helfestlig!

Den här dagen har bara beståt av plugg fast en och en halv timma gick åt till att säkra ett fotbollslag med typ 10 tjejer, med överskottsenergi, vid klätterväggen.

Men nu måste jag rusa för att inte bli jättesen till kyrkan!

Elitseriesäsongen i hockey har börjat!

Ikväll ska AIK spela mot HV 71 i nya Skellefteå Kraft Arena, och jag ser inte fram emot det! Jag har nämligen klättring under tiden som hockeymatchen. Det betyder att när det är periodpaus kommer alla åskådare ut i kombihallen och tittar på oss som klättrar istället. Fördelen med att träna vägg i vägg med Ishallen är att man hör när det blir mål.


Bilder på Mira!

image1
Världens sötaste kisse, eller hur?
image5
Tittut!
image6
Supertrött kisse!

Vad har hänt sedan sist?

Tja, har inte käkat kött på några dagar nu, typ tre. Jag har ätit bönor och blomkål som jag aldrig i livet skulle ha stoppat i mig tidigare men nu kände jag mig tvingad och det var faktiskt gott.

Känns att Anton inte är här längre. Lite tomt. Fick förresten ta över som ordingsman, eller ordningskvinna, efter honom så nu blir det till att ha koll på allt som händer i skolan.

Ska hoppa över körteorilektionen idag eftersom jag behöver plugga och är för trött för att sitta och lyssna på en polis som pratar om droger och våld.

(Ska försöka komma ihåg att sätta in bilden på katten idag)

Pluggdag

Idag har jag och Sara pluggat i stort sett hela förmiddagen. Vårat mål var att hinna göra alla matteuppgifter på lektion 6 och jag skulle vilja säga att vi lyckats, till slut. Vi gjorde några avbrott för t ex lunch men vi gjorde också ett avbrott för att gå ut och hoppa studsmatta men det slutade med att vi började fota Mira istället. Hon var bara så söt nör hon drack ur fontänen i mammas damm! (ska lägga in en bild på det så snart jag lagt in bilderna på datorn, jag lovar!).

Nu ska jag snart fara till Pål och bli bjuden på födelsedagsfika. Pål fyller nämligen 17 år i morgon men eftersom det är skola imorgon så bjuder han på fika idag och det fungerar ju lika bra!

Så for han... :*(

Så var det dags. Anton har lämnat oss. Det hela gick så fort. Han pratade lite om det förra terminen men då var det inte aktuellt och nu var han först så osäker men sedan var det bestämt att han skulle fara. Till Hudiksvall som hästskötare till Järvsöfaks, världens bästa häst, och ytterligare 8 stycken. Han kommer att vara så nära men ändå så långt bort... Vem ska nu hålla reda på klassen förutom skolans bästa ordningsman?  Men han har sagt att han ska komma och hälsa på ibland så jag får väl lita på det.

Så nu har både Carro och Anton flytt fältet och lämnat oss andra kvar i Skellefteå. Suck :(

Vegetarian på halvtid

Efter funderingar under en längre tid har jag bestämt mig: Jag ska bli vegetarian! Men jag börjar med att bara vara det på halvtid, under skolan, för att vänja mig. Jag måste ju till exempel lära mig äta bönor och linser och så måste jag ju lära mig vilken mat/ämnen som är "förbjudet".

Ont så in i norden

Mina tränare körde stenhårt fastän det var första träningspasset för säsongen. T ex så sprang vi uppför vitbergsbacken (och ner igen) och så gjorde vi sit-ups i lutning (i kurvorna i kombihallen så lutar det...) och andra styrkeövningar tills vi nästan spydde bokstavligen. Så idag har jag träningsvärk i hela kroppen, men mest i skulderblad och armar. Men det känns ändå bra för det känns ju att jag tränat och det är skönt att det känns så jag vet att jag inte slappat i två timmar. Hoppas bara att lite av träningsvärken har gått över till på torsdag då vi har nästa träningspass fast då bara en timma.

Cooper-testet igen

Snart är det dags för cooper-testet igen. Har tränat halva sommaren men blir förkyld veckan innan, toppen :/
Det var nästan samma sak för terminen. Då hade jag också tränat för att se till att vara i form inför testet men så var jag iväg på resa och hade suttit i en buss i två dygn, sovit dåligt och nästan inte ätit något, och sedan ska jag springa 2 kilometer. Inte bra. Mer det gick ju inte jätte dåligt förra gången och kanske hinner jag ut på en löprunda innan onsdag om min förkylning tillåter.
Snörvel!

Nu har jag ju också börjat med körteorilektionerna och de var faktiskt inte så farliga. Det mesta är ju logiskt men det är ändå ganska mycket att hålla reda på.

Förkyld:(

Igår nös jag minst tre gånger under mattelektionen, ganska ljudligt. Så skulle jag jobba på kvällen och var helt täppt i näsan så jag snöt mig hela tiden för att kunna andas. Dessutom var det karaoke så jag tror jag hörde "pulsarna dom bränner så heta, känner du som jag Magdalena. Blickarna du gv gav du dom till mig eller eeejjj!" Hur less var jag inte, och gissa vilken låt jag hade på hjärnan resten av kvällen?

Som jag sa är jag förkyld och det är inte bra eftersom jag har Aerobics i morgon och nästa vecka börjar klättringssäsongen. Fick ett mejl för ett par veckor sedan om vilka förväntningar som mina ledare hade på mig och då passar det sig inte att vara förkyld på första träningen. Dessutom har jag inte klättrat sedan vi var i Älvsbyn och bergsklättrade i början av sommaren så jag vill verkligen upp på väggen igen. En annan sak är att de är nästan klara med hockeyarenan så nu behöver man kanske inte frysa ihjäl för att de har öppnat vägen mellan friidrottshallen och isahallen.


Bra dag och ska börja ta körteorilektioner

Vanligtvis brukar torsdagar kännas långa och jobbiga men idag så  var den inte alls som den brukar. Kanske för att röst&rörelse lektionen var roligare än vanligt och att vi inte hade någon engelska. Sedan så hade jag som vanligt aerobics på campushallen och idag hade Katarina bestämt att vi skulle ha 150 bmp (Beats per minute) istället för de vanliga 135. Det kanske inte låter som så stor skillnad men pröva så känner du att ökningen är större när du utövar den i praktiken.

Idag har jag även anmält mig till körteorilektioner hos Guldstadens trafikskola. Så jag kommer alltså ta lektioner på sidanom skolan, frivilligt med prov!

Grå himmel

Dropp, dropp, dropp. Det enda man hör nuförtiden, det regnar eller är mulet dygnet runt. Och så är det kallt. men förfryser fastän det fortfarande är plusgrader (omän inte så många). Snart kommer väl frosten också.
Hörde att det skulle vara 20 grader i Stockholm, fuskigt. Det betyder ju att de fortfarande har sommar medan vi fick höst så snart skolan började för en och en halv vecka sedan.

dripp, dropp, dripp, dropp...

Skolfoto

Nu är det dags för en av de vanliga traditionerna inom skolvärlden nämligen skolfoto. Som vanligt ska alla tjejer i klassen (i mitt fall 24 stycken med mig inräknat) ha tjugo minuter på sig att fixa till sig inför något som tar tre sekunder. I detta fall 6 sekunder eftersom hon tog två bilder fastän det första blev riktigt bra.

RSS 2.0