Skolstart!

Så var man där igen. Skolan som man gått till i 11 år och nu är det dags för det 12:e och sista.

Skoldagen började i aulan 09.30 där Skolenhetschefen och rektorerna pratade. Sen gick vi vidare till klassrummet där vi fick träffa våra mentorer, få skåp och så det viktigaste: scheman. Mitt schema ( varje elev har ett individuellt schema eftersom vi har så många valbara kurser) såg inte så dumt ut. Dock så ville jag ju läsa naturkunskap B som inte står med på mitt schema så det blir att samtala med rektorn på fredag.

Varför inte imorgon, undrar ni då.
Jo, så här är det. Vi skulle ha individuellt val och projektarbetstid men ind.val börjar inte förrän på måndag och projektarbetet kommer inte igång förrän om några veckor. Så vi blev helt enkelt lediga.

Vi slutade rätt tidigt, ca 11.30, så vi (jag och Sarax2) åt den inte så jättegoda maten på skolan sen begav vi in till stan. Där gick vi omkring lite, Sara (en av dem :D) köpte de block som hon behövde. Jag köpte en sax. Sen blev det faktiskt lunchbuffe på Lilla kina. Vi hade ju inte ätit så mycket på skolan så vi var hungriga. Åt massor med vårrullar, mums.

Tillbaka från Prag och har skaffat linser

Det var helt underbart i Prag! Vilken stad, både till storlek och arkitektur. Många byggnader var flera hundra år gamla, de var jättevackra. Och vädret kunde väl ingen klaga på. Möjligen de äldre som inte är så förtjusta i för varmt väder.

Men jag har inte tid att skriva så mycket nu och jag skrev ju resedagbok så det ska nog komma upp lite av vad vi gjort under den gångna veckan.



I tisdags var jag hos optikern igen...och fick mina linser (äntligen!) :D
Det känns lite konstigt att inte ha glasögon men samtidigt skönt att inte ha dem.

Aja, skriver mer vi tillfälle, ses!

RSS 2.0