Skolan duger

Första skolveckan har gått bra och nu är det helg igen. Nu kan man faktiskt skilja på helg och vardag. på helgen är man ledig och på vardagar går man i skolan, enkelt!

Var lite orolig för mitt schema ett tag. Skulle behöva börja 13.00 på tisdagar och gå från 8.30 till 16.00 på fredagar. Inte så roligt nej. Men nu får jag troligen byta så jag börjar 9.30 på tisdagar och får sluta 13.45 på fredagar, JIPPI!! Och dessutom så får jag ju ha Aerobics 5 timmar i veckan. Kan det bli bättre? Nej.


Skolan har börjat återigen

Så var skolåret igång igen. Inte så farligt egentligen speciellt som vi mjukstartar. Hade bara info idag och imorgon kommer vi börja tjugo över tolv och sluta tjugo i två. Alltså, vi har bara en lektion och det är engelska. Men det är bara en engångsgrej. Vi kommer att ha språk och individuella valet sen också och då startar vi halv nio och slutar fyra. Inte lika roligt. Men min lycka är gjord iallafall efetrsom jag kommer få ha AEROBICS på mitt individuella val! Hade fått veta under våren att kursen inte skulle bli pga för lite anmälda men så slog dom ihop med balderelever så nu kommer jag få ha aerobics hela året istället för några teaterkurser som jag skulle varit tvungen att gå istället.
JIPPI! JIPPI! JIPP! Superglad! :D :D

Den som inga byxor har den får gå med rumpan bar...

Alla mina jeans är i tvätten! I och för sig så har jag bara två men det brukar gå att växla mellan de två paren. Men nu sitter jag i mjukbyxor istället och ser hemsk ut i håret. Ska vara barnvakt senare idag åt mina små kusiner, Benjamin och Elias, så på sätt och vis är det väl bättre att ha mjukbyxor på sig så man kan böja sig ner till golvet som man av någon anledning alltid måste göra för att de ramlat och slagit sig mm.

Nu är det bara två dagar kvar till skolstarten och jag måste göra något typiskt för sommaren innan dess. Hade tänkt åka inlines med Sara, för är inte inlines typiskt för sommaren? Något mer har varken jag eller Sara kommit på som hör sommaren till.

Över

Hade en underbar kväll igår. Skrattade tills jag grät, gick nästan ner i split och förlorade i kubb två gånger -förnedrande. Spelade Pratmakarna  - det roligaste spelet någonsin - två eller tre gånger - förlorade lika många. En av killarna i mitt lag skulle förklara alligator och gav som ledtråd: krokodiler och...
Då brast en av mina motspelare ut: Sjöhäst!
Jag tror vi höll på att dö av skratt allihopa.
Men som sagt blev kvällen lyckad, om än vi glömde salladen till maten.

Bye the way: I will miss you Carro!

Dagen före

Ska ha fest imorgon med kompisarna. Vi ska vara hos mig och äta middag och bara var allmänt sociala. Så imorgon blir det mycket. Jag måste städa huset så det ser beboeligt ut, förbereda maten (m.m.), göra mig någorlunda snygg så folk vågar titta på mig.

Men idag så blir det också mycket. Gick upp halv nio i morse för att handla inför morgondagen. Ska till tandläkar`n vid lunch sen ska jag träffa carro och säga bye bye. Inte nog med det så har jag ont i magen. Eller jag mår snarare illa. Som om det var ett stor hål där som jag vill fylla med mat men samtidigt så mår jag för illa för att få i mig något. Så jag ska käka hälsofil tills jag spyr (om jag får i mig någon fil vill säga) så att bakterierna tar självmord.

Med allt det här att göra och mitt "magproblem" så kan jag inte heller sova som en normal människa. HAr säkert sagt det i mitt tidigare inlägg men jag kan inte sova ordentligt. Tar tabletter morgon och kväll men ända så vaknade jag kvart ö0ver fem i morse, då jag somnat vid tolv, sedan kvart över sju, sedan när väckarklockan ringde halv nio då jag steg upp. Men nu ska jag försöka ta mig igenom dagen, kanske utan att spy, bara för att ta emot morgondagen.

Borde kanske börja blogga snart...

Varit medlem ett par veckor nu tror jag men har inte skrivit ett enda inlägg. Dags att lägga på ett kol kanske...

Snart börjar skolan om igen och  man är fast. Plugga, träna, äta, sova. Den naturliga dygnsrytmen, för mig:P
Börjar andra året i gymnasiet och ska få en ny klasskompis, dock förlorar jag min bästa vän men det återkommer jag till, som är året äldre än oss andra. Han hade varit i USA eller något sånt i ett år och skulle nu komma tillbaka, hoppas han är trevlig. Men som sagt förlorar jag min bästa vän eftersom hon ska flytta till Västerås för att plugga på Strömsholm, Ridgymnasium. VArför?? Visst, jag har andra kompisar men hon var speciell. Speciell på många sätt. Ett geni i skolan, en naturbegåvning på att skriva (läs några av hennes texter på poeter.se så fattar ni) och ja helt enkelt lätt att prata med om allt. Hon fick mig att Äta och Träna som jag gör idag eftersom hon tränade typ varje dag. Som sagt ett underbarn och en fantastisk vän, will miss you!

Men det är bara att börja ladda batterierna för om en vecka (22/8) smäller det. Då ringer klockorna på skolgården klockan halv nio på morgonen...

RSS 2.0